Valgets kvalerForsøker å bruke svarthvitt litt oftere, men jeg må tilstå at jeg har vondt for å fjerne farge, selv når den "ikke bidrar til motivet" (vanlig argument).
Dette bildet er tatt rett etter solnedgag, ved Kaldvell. Jeg ser at det blå er mørkt, men det var det jo da bildet ble tatt. Ville det blitt bedre med enda litt mer lysning (slik jeg har gjort med svarthvitt-versjonen)? Hvilken versjon foretrekker du?

Klikk på bildene for fullskjermvisning:

3 comments :

Monica at: 8. oktober 2014 kl. 19:28 sa...

Hei Birgit, og takk for hyggelige kommentarerer.....:)
Du spør om hvilken versjon vi liker best.... jeg blir nå dratt mot fargede versjonen, og jeg liker at det er litt mørkt, synes tidspunktet det er tatt kommer så godt fram, og samtidig synes jeg det er slags mystikk i det første. Nå ville jeg ha likt svarthvitt versjonen uansett, men sett opp mot hverandre, så ja.... det øverste.
Jeg har ingen erfaring med workshops, annet enn den jeg deltok i med Otto, trodde jeg hadde tatt vare på navnet til et par stykker som jeg syntes virket spennende, men nå når jeg skulle lete opp disse for å gi deg en link... var de selvfølgelig sporløst borte. Dukker de opp igjen skal jeg tipse videre til deg:)

Inge at: 15. oktober 2014 kl. 21:26 sa...

Jeg er mest begejstret for det blå billede.

Birgit at: 15. oktober 2014 kl. 21:28 sa...

Tusen takk, begge to. Jeg var redd det blå skulle bli for mørkt, men jeg er enig med dere i at det nok er det mest stemningsfulle av de to bildene.

Legg inn en kommentar

Alle bilder (CC-BY-NC) Birgit Fostervold. Drevet av Blogger.